Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (27)Книжкові видання та компакт-диски (149)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 146
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Лебедев Д. П. Методы интенсификации сублимационной сушки препаратов в вакууме и разработка новых установок непрерывного действия [Текст] 23: 1-2 // Пром. теплотехника.-С.67-75
2.ВА605701 Павлюк Р. Ю.Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Укр. гос. ун-т пищевых технологий. Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст]
3.Ж70284 Павлюк Р. Ю. Нові біологічно активні добавки із трутневих личинок - альтернатива бджолиному маточному молочку [Текст]: Вып. 6 // Вестн. науки и техники.-С.16-21
4.ВА684015 Федоренченко Л. О.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : Навч. посіб. для студ. ВНЗ
5.Ж23673 Толоконніков Ю. О. Використання нетрадиційної сировини і відходів виробництва щодо вироблення радіопротекторних продуктів харчування [Текст]: 1 // Причорномор. екол. бюл.-С.75-77
6.Ж29432 Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.45-47
7.Ж69879 Сімахіна Г. О. Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.98-102
8.Ж29409/А Косів Р. Б. Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин [Текст]: 553 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.104-105
9.Ж16789 Кисличенко В. С. Одержання та стандартизація сухого екстракту з капусти брокколі [Текст]: 3 // Запорож. мед. журн.-С.95-98
10.Ж69879 Сімахіна Г. О. Біоантиоксиданти - необхідні компоненти оздоровчого харчування [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.104-106
11.Ж69879 Крусір Г. В. Біотехнологія отримання бад, що містить інгібітор панкреатичної <$E bold alpha>-амілази борошенець вівса [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.32-34
12.Ж29409/А Гриценко О. М. Етичні аспекти створення лікарських засобів, дієтичних добавок та функціональних харчових продуктів [Текст]: 622 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.70-72
13.Ж69879 Солодко Л. М. Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослин [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.5-9
14.РА365876 Євлаш В. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів анианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2009/
15.РА341766 Д'яконова А. К.Одес. нац. акад. харч. технологій. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13
16.РА361447 Д'яконова А. К.Одес. нац. акад. харч. технологій. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.13.- URL: /ard/2008/
17.РА313997 Притульська Н. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
18.РА301770 Данилова Л. А.Харк. держ. політехн. ун-т. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис...д-ра техн. наук: 05.18.06
19.РА313917 Губаренко П. С.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2001/
20.РА326564 Шпирко Т. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2003/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського