Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л966$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
Категорія:    
1.

Д'яконова А. К. 
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / А. К. Д'яконова; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2008. - 36 c. - укp.

Досліджено механізми процесів комплексоутворення рослинних білків, полісахаридів, а також функціональні властивості білок-полісахаридних структур. Розроблено технології виробництва комплексних функціональних домішок. Визначено вплив технологічних факторів на їх фізико-хімічні властивості. Створено й науково-обгрунтовано технології одержання натуральних структуроутворювачів - білка з зерна бобових культур і пектинових речовин - зі свіжих яблучних вичавок безпосередньо на консервних заводах. Наведено апаратурно-технологічні схеми. Установлено, що процес драглеутворення яблучного пектину за присутності ферменту пероксидази відбувається внаслідок окиснення адсорбованих на його поверхні фенольних речовин через стадії утворення хінонів і вільних радикалів, які полімеризуються та конденсуються на поверхні пектинових молекул, утворюючи перехресні зшивання. З використанням результатів дослідження вдосконалено існуючі та розроблено нові технології консервованих продуктів емульсійної, геле- та драглеподібної структури.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л966 + Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА361447 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Венглюк Ю. П. 
Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Ю. П. Венглюк; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л966

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС42298 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Венглюк Ю. П. 
Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Ю. П. Венглюк; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л966

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС42298 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Венглюк Ю. П. 
Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Ю. П. Венглюк; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л966

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС42298 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Венглюк Ю. П. 
Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Ю. П. Венглюк; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л966

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС42298 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
6.

Точкова О. В. 
Вплив ксантану на структурно-в'язкісні характеристики плодово-овочевого пюре / О. В. Точкова, І. О. Баклан, О. С. Бессараб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4. - С. 148-163. - Бібліогр.: 162 назв. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л966

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського