1. |
Єрмолін Д. В. Удосконалення технології шампанських та ігристих вин на основі раціонального використання сировини та допоміжних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Д. В. Єрмолін; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2011. - 21 c. - укp.Визначено фізико-хімічні та технологічні властивості препаратів риб'ячого клею, на підставі яких розроблено техніко-технологічні вимоги до препаратів риб'ячого клею харчового. Обгрунтовано доцільність застосування желатинів у процесі виробництва шампанських вин резервуарними способами. Розроблено параметри підкислення виноматеріалів. Економічний ефект від впровадження складає 4640 грн/ тис. дал - за виробництва виноматеріалів для ігристих вин, 3410 грн/ тис. дал - для шампанського України. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.5-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА379211 Пошук видання у каталогах НБУВ
|