Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Авдіюк К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.Ж22205 Авдіюк К. В. Оптимізація умов культивування Bacillus subtilis 147 - продуцента <$E bold alpha>-амілази [Текст] 70: 1 // Мікробіол. журн.-С.10-16
2.Ж22205 Варбанець Л. Д. Властивості <$E bold alpha>-амілази Aspergillus sp. 55 [Текст] 71: 3 // Мікробіол. журн.-С.3-10
3.Ж100178 Авдіюк К. В. <$E bold alpha>-Амілази Aspergillus flavus var. oryzae і Bacillus subtilis: субстратна специфічність та стійкість до низки хімічно активних речовин [] // Biotechnologia Acta, 2013. т.Т. 6,N № 3.-С.36-45
4.Ж100178 Варбанець Л. Д. Координаційні сполуки кобальту (II, III) з похідними дитіокарбамової кислоти - модифікатори активності ензимів гідролітичної дії [] // Biotechnologia Acta, 2013. т.Т. 6,N № 1.-С.73-80
5.Ж22205 Варбанець Л. Д. Гідролітична активність мікроорганізмів, виділених з екосистем узбережжя Мертвого моря [] // Мікробіологічний журнал, 2014. т.Т. 76,N № 1.-С.16-20
6.РА403510 Авдіюк К. В. α-Амілази Aspergillus flavus var. oryzae 80428 і Bacillus subtilis 147 [] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07
7.Ж21341/а Авдіюк К. В. Мікробні <$E bold alpha>-амілази: фізико-хімічні властивості, субстратна специфічність та доменна структура [] // Український біохімічний журнал, 2013. т.Т. 85,N № 4.-С.5-19
8.Ж22205 Варбанець Л. Д. Вплив координаційних сполук германію (IV) та стануму (IV) на активність деяких гліколітичних і протеолітичних ферментів мікроорганізмів [] // Мікробіологічний журнал, 2014. т.Т. 76,N № 6.-С.11-18
9.Ж22205 Авдіюк К. В. Вплив синтетичних похідних порфіринів і флуорену та поверхнево-активних речовин на активність і біосинтез alpha-амілази Bacillus subtilis 147 [] // Мікробіологічний журнал, 2015. т.Т. 77,N № 1.-С.26-32
10.Ж25976 Авдіюк К. В. Оптимізація умов культивування Achromobacter sp. 7a - nродуцента alpha-амілази [] // Мікробіологія і біотехнологія, 2015,N № 1.-С.21-35
11.Ж22205 Авдіюк К. В. Фізико-хімічні властивості alpha-амілази Achromobacter sp. 7a [] // Мікробіологічний журнал, 2016. т.Т. 78,N № 1.-С.23-32
12.Ж22205 Авдіюк К. В. Вплив іонів металів та хімічних реагентів на активність alpha-амілази Achromobacter sp. 7a [] // Мікробіологічний журнал, 2016. т.Т. 78,N № 2.-С.21-32
13.Ж22205 Авдіюк К. В. Вплив іонів металів та специфічних хімічних реагентів на активність alpha-амілаз Aspergillus flavus var. oryzae і Bacillus subtilis [] // Мікробіологічний журнал, 2015. т.Т. 77,N № 4.-С.15-24
14.Ж22205 Варбанець Л. Д. Кератинолітична і <$E bold alpha>-L-рамнозидазна активність бактеріальних ізолятів, виділених із черевоногих молюсків Nacella concinna (Nacellidae) - мешканців Антарктики [] / Л. Д. Варбанець, А. Є. Березкіна [и др.] // Мікробіол. журн, 2020. т.Т. 82,N № 1.-С.13-21
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського