Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Андронович Г. М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.Ж29432 Андронович Г. М. Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів [] // Харчова промисловість, 2018,N № 24.-С.32-39
2.Ж69879 Бондаренко Ю. В. Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 2.-С.232-243
3.Ж69879 Бондаренко Ю. В. Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 4.-С.178-189
4.Ж29432 Андронович Г. М. Вплив насіння олійного льону на формування структурно-механічних властивостей пшеничного тіста [] / Г. М. Андронович, Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, В. А. Піддубний // Харч. пром-сть, 2020,N № 28.-С.40-48
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського