![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Андронович Г. М.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Ж29432 Андронович Г. М. Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів [] // Харчова промисловість, 2018,N № 24.-С.32-39
| 2. | Ж69879 Бондаренко Ю. В. Застосування операції гідратації насіння льону у виробництві пшеничного хліба [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 2.-С.232-243
| 3. | Ж69879 Бондаренко Ю. В. Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 4.-С.178-189
| 4. | Ж29432 Андронович Г. М. Вплив насіння олійного льону на формування структурно-механічних властивостей пшеничного тіста [] / Г. М. Андронович, Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, В. А. Піддубний // Харч. пром-сть, 2020,N № 28.-С.40-48
|
|
|