Пошуковий запит: (<.>A=Голенко І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | РА364632 Голенко І. Л.Нац. ун-т харч. технологій. Вплив зольності на характер вигоряння енергетичного вугілля в топках котлоагрегатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.14.06.- URL: /ard/2009/
|
2. | Ж73401 Голенко І. П. Договір перевезення пасажирів автомобільним транспортом [] // Юридичний вісник. Повітряне і космічне право, 2014,N № 2.-С.109-114
|
3. | Ж29409/А Голенко І. П. Підстави щодо виникнення відносин з перевезення пасажирів автомобільним транспортом [] // Вісник Національного університету "Львівська політехніка", 2015,N № 813:Юрид. науки.-С.313-318
|
4. | Ж70419 Гапонич Л. С. Нормативне регулювання, сучасний стан поводження та перспективи енергетичного використання твердих побутових відходів в Україні [] // Проблеми загальної енергетики, 2019,N № 3.-С.45-54
|
5. | Ж70419 Гапонич Л. С. Нормативне регулювання, сучасний стан поводження та перспективи енергетичного використання твердих побутових відходів в Україні [] // Проблеми загальної енергетики, 2019,N № 3.-С.45-54
|
6. | Ж69879 Буляндра О. Перспективи використання палива з твердих побутових відходів на ТЕЦ цукрових заводів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 3.-С.137-146
|
7. | Ж69879 Топал О. І. Вибір технологій термічної утилізації твердих побутових відходів та альтернативних палив для енергетичного сектору України [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 6.-С.115-123
|
8. | Ж14163 Кобзар С. Г. Моделювання процесу сумісного спалювання природного газу з паливами із твердих побутових відходів [] / С. Г. Кобзар, О. І. Топал, Л. С. Гапонич, І. Л. Голенко // Електрон. моделювання, 2020. т.Т. 42,N № 6.-С.72-90
|
9. | Ж69879 Гапонич Л. С. Оцінка потенціалу виробництва RDF на основі визначених технологічних і морфологічних властивостей твердих побутових відходів України [] / Л. С. Гапонич, О. І. Топал, І. Л. Голенко, С. Г. Кобзар // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 3.-С.44-59
|