![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Гриньова Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Ж69443 Гриньова Д. В. Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2015,N Вип. 15, т. 1.-С.147-151
| 2. | Ж69443 Гриньова Д. В. Розробка рецептури сардельок із заміною м'яса курки на м'ясо перепела [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2016,N Вип. 16, т. 1.-С.64-69
| 3. | Ж69443 Гриньова Д. В. Паштет з м'ясом перепела з антиоксидантними властивостями [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.269-273
| 4. | Ж61599 Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.129-133
|
|
|