Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Книжкові видання та компакт-диски (35)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Данчук В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж26988 Данчук В. Д. Вивчення природи асиметрії контурів фундаментальних коливальних смуг поглинання рідкого CH2Cl2 [Текст] 44: 12 // Укр. фіз. журн.-С.1451-1454
2.Ж26988 Данчук В. Д. Дослідження ефектів резонансної динамічної взаємодії в люмінесцентних залізооксидних композиціях методом ІЧ-спектроскопії [Текст] 44: 11 // Укр. фіз. журн.-С.1414-1416
3.ВС42165 Дмитриченко М. Ф.Нац. трансп. ун-т. Вища освіта і Болонський процес [Текст] : Навч. посіб. для студ. вищ. закл. освіти
4.ВА676986 Данчук В. Д.Нац. транспорт. ун-т. Елементи теорії баз даних та системи управління базами даних [Текст] : Навч. посіб. для студ.
5.ВС44406 Данчук В. Д.Нац. трансп. ун-т. Основи алгоритмізації та програмування. Turbo Pascal 7.0 [Текст] : навч. посіб.
6.ВА694874 Данчук В. В. Пероксидне окиснення у сільськогосподарських тварин і птиці [Текст] : моногр.
7.В351381/1 Данчук В. Д.Нац. транспорт. ун-т. Основи інформатики. Ч. 1 [Текст]
8.В351779/1 Данчук В. Д.Нац. транспорт. ун-т. Основи інформатики. Ч. 1 [Текст]
9.Ж26810 Снітинський В. В. Біологічні аспекти вільнорадикального окиснення у сільськогосподарських тварин у зв'язку з фізіологічним станом і вмістом цинку у раціоні [Текст] 48: 2 // Фізіол. журн.-С.191-192
10.Ж26988 Данчук В. Д. Комп'ютерне моделювання температурної трансформації контурів смуг ізотропного КР внутрішньомолекулярних коливань рідкого CH3I [Текст] 47: 5 // Укр. фіз. журн.-С.460-463
11.Ж14063 Данчук В. В. Параметр ориентационного порядка в упорядоченной фазе твердого дейтерия из нейтронографических данных [Текст] 30: 2 // Физика низ. температур.-С.163-168
12.Ж26988 Данчук В. Д. Температурне дослідження резонансної міжмолекулярної взаємодії в кристалічних н-парафінах та <$E bold alpha >-олефінах [Текст] 47: 1 // Укр. фіз. журн.-С.66-68
13.Ж72108 Данчук В. В. Механізм впливу пероксиду гідрогену на гематологічні показники кролів в нормі та при патології [Текст] Вип. 8: 1/2 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.-С.138-142
14.РА323245 Данчук В. В.УААН. Ін-т біології тварин. Процеси перекисного окиснення ліпідів та гормональні і субстратні механізми регуляції антиоксидантної системи в тканинах поросят [Текст] : Автореф. дис... д-ра с.-г. наук : 03.00.04.- URL: /ard/2003/
15.РА308309 Данчук В. Д.Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. Спектральні прояви локальних структурно-динамічних ефектів в неупорядкованих конденсованих середовищах [Текст] : Автореф. дис... д-ра фіз.-мат. наук : 01.04.05.- URL: /ard/2000//ard/2000/ ; /ard/2000//ard/2000/
16.ВА725802 Visual Basic 6.0. Основи алгоритмізації та програмування [Текст] : навч. посіб.
17.Ж72108 Пливанюк Є. В. Активність антиоксидантних ферментів та пероксидного окиснення ліпідів у кролів під впливом пероксиду гідрогену [Текст]: Вип. 11, N 2/3 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.-С.50-53
18.Ж14063 Данчук В. В. Параметр ориентационного порядка в твердых растворах СО2 - Kr [Текст] 36: 12 // Физика низ. температур.-С.1356-1362
19.Ж14063 Данчук В. В. Параметры решетки криосплавов <$E bold roman {СО sub 2~-~Kr}> [Текст] 36: 3 // Физика низ. температур.-С.321-327
20.Ж72108 Цепко Н. Л. Формування неспецифічного постнатального імунного захисту у поросят за різних доз цинку і хрому в раціоні [Текст]: Вип. 11, N 2/3 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.-С.389-391
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського