Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (47)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Дробот В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69446 Березюк А. Н. Влияние пластификаторов ТОП на морозостойкость бетона [Текст] / А. Н. Березюк, Н. И. Ганник [и др.]: 10 // Вісн. Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт.-С.13-16
2.Ж69446 Березюк А. Н. Исследование характеристик компонентов связующих и влияния дисперсности наполнителя на них [Текст] / А. Н. Березюк, Н. И. Ганник [и др.]: 8 // Вісн. Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт.-С.6-12
3.Ж69836 Дробот В. І. Удосконалення страхування ризиків сільськогосподарського виробництва [Текст]: Вип. 44 // Наук. вісн. Нац. аграр. ун-ту.-С.220-223
4.ВА643216 Дробот В. І. Бізнес-план розвитку сільськогосподарського підприємства [Текст] : Навч. посіб. для підгот. фахівців екон. спец. в аграр. вищ. навч. закл.
5.ВА635767 Дробот В. І.Ін-т аграр. економіки УААН. Економічний довідник аграрника [Текст]
6.ВА626776 Бірюкова О. О. Річна звітність сільськогосподарських підприємств (випуск 2003 року) [Текст]
7.ВА680541 Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва [Текст] : Підруч.
8.Ж69944 Кирницький С. Р. Визначення трансформаційної здатності ресурсів при виробництві товарної зернової продукції на півдні України [Текст]: 3-4 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.74-76
9.Ж69879 Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.28-29
10.Ж69879 Дробот В. І. Вплив тривалості заморожування на вміст цукрів у тістових напівфабрикатах після розморожування та вистоювання [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.8-9
11.Ж29432 Дробот В. І. Дослідження дискретно-імпульсного вводу енергії в суспензіях хлібопекарських дріжджів [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.51-53
12.Ж69879 Суха Н. А. Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.96-98
13.Ж69879 Бондаренко Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.86-88
14.Ж69879 Дробот В. І. Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.113-115
15.Ж69879 Дробот В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.60-62
16.Ж69879 Христенко О. В. З турботою про хворих на цукровий діабет [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.63-64
17.Ж69879 Тесля О. Д. Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.72-74
18.Ж69879 Михонік Л. А. Хліб з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.99-101
19.Ж69879 Дробот В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.11-13
20.ВА760748 Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія"
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського