Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=Дітріх І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.Ж25522 Дітріх І. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива [] // Товари і ринки, 2015,N № 1.-С.106-112
2.Ж101286 Дітріх І. В. Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування [] // Проблеми і перспективи економіки та управління, 2015,N № 2.-С.70-77
3.Ж69879 Дітріх І. В. Способи удосконалення харчування вегетаріанців на основі заміни продуктів тваринного походження насінням чіа [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 4.-С.207-214
4.Ж29432 Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення [] // Харчова промисловість, 2018,N № 24.-С.23-31
5.Ж69879 Дітріх І. В. Розробка рецептури нового виду шоколадного брауні спеціального призначення [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 1.-С.205-212
6.Ж69879 Дітріх І. В. Рибоовочеві шніцелі функціонального призначення [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 6.-С.202-210
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського