Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Зав'ялов В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА717384 Малежик І. Ф.Нац. ун-т харч. технологій. Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб.
2.Ж14162 Басок Б. І. Динаміка росту парової фази при кипінні рідин в умовах вільної конвекції [Текст] 25: 6 // Пром. теплотехника.-С.34-41
3.Ж69879 Кулінченко В. Р. Ріст парової бульбашки з урахуванням нерівноважного випаровування [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.164-166
4.Ж69879 Куліченко В. Р. Виникнення парової фази на тепловіддавальній поверхні [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.93-95
5.Ж29432 Кулінченко В. Р. Взаємний гідродинамічний вплив парових бульбашок на тепловіддавальній поверхні [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.124-128
6.Ж29432 Зав'ялов В. Л. Безвідходне енергозбережне виробництво чайного концентрату [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.148-150
7.Ж29432 Кулінченко В. Р. Вплив коливань на інтенсивність уварювання утфелів [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.115-119
8.Ж29432 Зав'ялов В. Л. Конструктивні та техніко-економічні особливості віброекстрактора періодичної дії [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.146-147
9.Ж69879 Паламарчук І. П. Обгрунтування основних робочих параметрів механічного віброприводу машини з гнучким контейнером для механічної обробки харчової сировини [Текст]: 22 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.47-50
10.Ж69879 Кулінченко В. Р. Передумови створення математичної моделі - основні положення і рівняння руху Релея [Текст]: 22 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.36-41
11.Ж69879 Зав'ялов В. Л. Математична модель зовнішнього масообміну періодичного віброекстрагування із рослинної сировини [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.50-53
12.ВС52271 Буков. Партнер. Агенція, Нім. т-во техн. співробітництва. Стратегія вирішення проблем зайнятості в Чернівецькій області [Текст] : зб. матеріалів Наук.-практ. конф., 26 лип. 2011 р., Чернівці
13.Ж24977 Шмалєй С. В. Особливості імунного статусу дітей з вадами зору [Текст] 8: 2 // Патологія.-С.130-132
14.Ж69879 Мисюра Т. Г. Розроблення алгоритму визначення типу моделі гідродинамічної структури двофазного потоку в робочому об'ємі колонного віброекстрактора безперервної дії [Текст]: 33 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.63-68
15.Ж29432 Попова Н. В. Розроблення технології виробництва натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.102-104
16.Ж71494 Кучма Л. М. Вплив природних факторів, що позначаються на геолого-економічній оцінці ресурсів різномасштабних об'єктів пошуково-розвідувальних робіт [Текст]: 3 // Зб. наук. пр. Укр. держ. геологорозв. ін-ту.-С.177-182
17.Ж69879 Зав'ялов В. Л. Математичний опис зовнішнього масообміну при екстрагуванні із рослинної сировини в умовах нестаціонарного масоперенесення [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 51.-С.64-70
18.РА407910 Зав'ялов В. Л. Наукове обгрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій
19.ВС58694 Актуальні проблеми хімії і хімічної технології [Текст] : Всеукр. наук.-практ. конф., 20 - 21 листоп. 2014 р., Київ / Нац. ун-т харч. технологій ; [редкол.: С. В. Іванов та ін.]
20.Ж69879 Зав'ялов В. Л. Математичне моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 4.-С.131-136
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського