Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (14)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Заїнчковський А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА642498 Шегда А. В.Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. Економіка підприємства [Текст] : Навч. посіб. для студ. екон. спец.
2.Ж69879 Заїнчковський А. О. Сучасний стан розвитку підприємств харчової промисловості України [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.86-88
3.Ж69879 Заїнчковський А. О. Оплата праці на основі кадрової безпеки підприємства в цукровому та аграрному секторах виробництва [Текст]: 17 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.72-74
4.Ж69879 Заїнчковський А. О. Економіка, організація та управління підприємствами харчової промисловості України [Текст]: 19, ч. 3 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.44-47
5.Ж69879 Заїнчковський А. О. Удосконалення механізму розвитку підприємств харчової промисловості України [Текст]: 26 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.45-48
6.С10967/1 Нац. ун-т харч. технологій. Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах. Ч. 1 [Текст]
7.С10967/2 Нац. ун-т харч. технологій. Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах. Ч. 2 [Текст]
8.С10967/3 Нац. ун-т харч. технологій. Проблеми економіки підприємств у сучасних умовах. Ч. 3 [Текст]
9.Ж69879 Заїнчковський А. О. Підприємства харчової промисловості на ринку продовольчих товарів України [Текст]: 31 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.18-21
10.Ж69879 Жилка О. А. Проблеми розвитку молочної промисловості України [Текст]: 32 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.120-123
11.Ж69879 Заїнчковський А. О. Теоретичні аспекти та методологічні передумови визначення ефективності виробництва [Текст]: 33 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.106-109
12.Ж69879 Чередниченко О. А. Теоретичні підходи до визначення категорії "виробничий потенціал" [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2011,N № 39.-С.149-152
13.Ж69879 Заїнчковський А. О. Розвиток інтеграційного простору на ринку мінеральної води [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2011,N № 41.-С.141-143
14.Ж69879 Заїнчковський А. О. Управління проектами з впровадження інформаційних систем [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 42.-С.151-156
15.ВА770311 Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК [Текст] : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 22 - 23 листоп. 2012 р., Київ / Нац. ун-т харч. технологій ; [редкол.: Т. Л. Мостенська та ін.]
16.Ж69408 Закревська Л. М. Інвестиційна безпека як складова економічної безпеки [] // Вісник Черкаського університету. Серія Економічні науки, 2016,N № 2.-С.28-34
17.Ж69574 Труш Ю. Л. Практичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi [] // Формування ринк. відносин в Україні, 2019,N № 1.-С.129-134
18.Ж69879 Труш Ю. Л. Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний і практичний аспект [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 2.-С.44-51
19.Ж69574 Труш Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості [] // Формування ринк. відносин в Україні, 2019,N № 10.-С.64-68
20.Ж69879 Заїнчковський А. О. Формування системи стимулювання праці з метою підвищення ефективності діяльності підприємства [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 6.-С.82-89
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського