![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=КОВЄШНІКОВА$<.>+<.>A=ТЕТЯН$<.>+<.>A=АФАНАСІЇВНА$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Панов Б. С. Минерально-сырьевые ресурсы в стратегии развития экономики Донецкой области на период до 2020 года / Б. С. Панов, Н. В. Жикаляк, С. Н. Стрекозов, П. С. Тетянчук // Металл и литье Украины. - 2002. - № 7-8. - С. 19-23. - Библиогр.: 4 назв. - рус.Подчеркнуто, что минерально-сырьевая база, как важнейшая составляющая часть природных ресурсов, имеет исключительное значение не только для развития экономики государства, но и является гарантией ее безопасности и обусловливает перспективные стратегические направления устойчивого социально-экономического развития промышленных регионов Украины. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)0-55
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14585 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Ковєшнікова Т. А. Удосконалення технології виробництва десертних виноматеріалів у відповідності до вимог стандартів ISO 9000 : Автореф. дис... канд. техн. наук / Т. А. Ковєшнікова; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 18 c. - укp.Удосконалено технологію виробництва десертних виноматеріалів на підставі обгрунтування параметрів контролю та способів керування технологічними процесами. Встановлено параметри, які обумовлюють та відображають формування якості десертних вин у процесах мацерації м'язги та дозрівання виноматеріалів. Розроблено технологію та методику проведення моніторингу виробництва десертних виноматеріалів, відмінними рисами яких є наскрізний поопераційний контроль ендогенних параметрів якості в системі сировина - виноматеріал. Запропоновано ефективні способи керування якістю десертних вин на технологічних етапах їх виробництва. На підприємствах Криму впроваджено удосконалену технологію виробництва десертних виноматеріалів з відповідним пакетом нормативної документації згідно вимогам стандартів серії ISO 9 000. Розроблено такі методичні вказівки : "Рекомендації щодо технологічних операцій з м'язгою під час виробництва десертних виноматеріалів", "Методика визначення показників розливозрілості кріплених виноматеріалів. Частина 3. Виноматеріали десертні", а також робочі інструкції 8.2.4 - 02 "Моніторинг і вимірювання процесів виробництва" та 10.01.02 "Порядок контролю та випробувань в процесі виробництва". У межах системи менеджменту якості упроваджено удосконалену технологію виробництва десертних виноматеріалів в НВАО "Масандра" і ВАТ "Сонячна долина" та сертифіковано на відповідність стандартам серії ISO 9 000 версії 2 000. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА350504 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|