Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Катрук М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Катрук М. І. Формування споживних властивостей книги як особливого товару / М. І. Катрук, В. С. Лукашов // Поліграфія і вид. справа. - 2014. - № 3. - С. 87-90. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Наведено результати дослідження споживних властивостей книги з позицій сучасного товарознавства. Окреслено шляхи подальшої оптимізації маркування книги для підвищення ефективності її вибору під час купівлі. Індекс рубрикатора НБУВ: Ч618.112.1
Шифр НБУВ: Ж29709 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Катрук М. І. Формування і оцінювання споживних властивостей взуття спеціального для захисту від вібрації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.08 / М. І. Катрук; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 20 c. - укp.Вперше встановлено вплив формування пакету матеріалів на покращення комплексу захисних властивостей, що підтверджується підвищенням стійкості до небезпечних чинників виробництва. Створено пристрій для дослідження віброзахисту взуття без участі людини-оператора. Проведено товарознавче оцінювання рівня якості розробленого взуття спеціального для захисту від вібрації (ВСЗВ). Вдосконалено комплекс захисних властивостей ВСЗВ завдяки оптимізації пакету матеріалів низу цього взуття. Набули подальшого розвитку наукові підходи до формування асортименту та споживних властивостей ВСЗВ, вимоги до споживних властивостей цього взуття та методики їх оцінювання. Індекс рубрикатора НБУВ: Ж.н605.3 + М557.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА405955 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|