Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Крижова Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.Ж29432 Крижова Ю. П. Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.40-42
2.Ж29432 Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.16-20
3.Ж69879 Крижова Ю. П. Вивчення впливу термічної обробки на вміст мікроелементів у м'ясних продуктах [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 44.-С.105-116
4.Ж69879 Жук В. О. Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 3.-С.197-204
5.ВА805011 Крижова Ю. П. Технологія м'ясних консервів : навч. посіб. / Крижова Ю. П., Баль-Прилипко Л. В.
6.ВА805568 Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі : підручник / Баль-Прилипко Л. В. [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Л. В. Баль-Прилипко
7.ВА868837 Сенсорний аналіз [Текст] : навч. посіб. / Н. В. Голембовська [та ін.]
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського