Пошуковий запит: (<.>A=Крижова Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | Ж29432 Крижова Ю. П. Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.40-42
|
2. | Ж29432 Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.16-20
|
3. | Ж69879 Крижова Ю. П. Вивчення впливу термічної обробки на вміст мікроелементів у м'ясних продуктах [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 44.-С.105-116
|
4. | Ж69879 Жук В. О. Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 3.-С.197-204
|
5. | ВА805011 Крижова Ю. П. Технологія м'ясних консервів : навч. посіб. / Крижова Ю. П., Баль-Прилипко Л. В.
|
6. | ВА805568 Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі : підручник / Баль-Прилипко Л. В. [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Л. В. Баль-Прилипко
|
7. | ВА868837 Сенсорний аналіз [Текст] : навч. посіб. / Н. В. Голембовська [та ін.]
|