Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Крятов О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Крятов О. В. Вступ до зооінженерії : Навч. посіб. / О. В. Крятов, О. М. Царенко, В. І. Ладика, Р. Є. Крятова. - Суми : Слобожанщина, 2002. - 228 c. - Бібліогр.: 26 назв. - укp.Розкрито сутність спеціальності "Зооінженер" та наведено стислу характеристику основних дисциплін. Висвітлено теоретичні, методичні та практичні питання розвитку тваринництва в Україні. Описано сучасну технологію виробництва продукції тваринництва та основні критерії їх визначення. Раскрыта сущность специальности "Зооинженер" и приведена краткая характеристика основных дисциплин. Освещены теоретические, методические и практические вопросы развития животноводства в Украине. Описаны современная технология производства продукции животноводства и основные критерии их определения. Індекс рубрикатора НБУВ: П5/6я73
Шифр НБУВ: ВА632713 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Ладика В. І. Вступ до спеціальності. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : навч. посіб. / В. І. Ладика, О. В. Крятов, Л. В. Бондарчук, Р. Є. Крятова. - 2-ге вид., виправл. і доповн. - Суми : Унів. кн., 2008. - 255 c. - Бібліогр.: с. 253. - укp.Розкрито сутність спеціальності "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва", охарактеризовано основні дисципліни, що вивчаються за цією спеціальністю. Висвітлено правові аспекти навчання студентів, перспективи розвитку вітчизняних ВНЗ. Увагу приділено теоретичним, методичним і практичним питанням розвитку тваринництва, зокрема, походженню порід тварин, вимогам до племінних ресурсів України. Раскрыта сущность специальности "Технология производства и переработки продукции животноводства", охарактеризованы основные дисциплины, изучаемые по этой специальности. Освещены правовые аспекты обучения студентов, перспективы развития отечественных ВУЗ. Уделено внимание теоретическим, методическим и практическим вопросам развития животноводства, в частности, происхождению пород животных, требованиям к племенным ресурсам Украины. Індекс рубрикатора НБУВ: П5р(4УКР)3-3я73-1
Шифр НБУВ: ВА702011 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Царенко О. М. Ресурсозберігаючі технології виробництва свинини: теорія і практика : Навч. посіб. / О. М. Царенко, О. В. Крятов, Р. Є. Крятова, Л. В. Бондарчук. - Суми : ТОВ "ВДТ "Унів. кн.", 2004. - 270 c. - Бібліогр.: с. 266-268. - укp.Проаналізовано різноманітні технології виробництва свинини, викладено біологічні, фізіологічні та продуктивні ознаки свиней за різних умов технології. Наведено головні напрямки впровадження ресурсоощадних технологій виробництва свинини й основні чинники скорочення різноманітних витрат у процесі формування її собівартості. Проанализированы разнообразные технологии производства свинины, изложены биологические, физиологические и продуктивные признаки свиней в разных условиях технологии. Приведены главные направления внедрения ресурсосберегающих технологий производства свинины и основные факторы сокращения разнообразных затрат при формировании ее себестоимости. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.251-55 я73 + П65(4УКР) я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА667749 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|