Пошуковий запит: (<.>A=Кузьмик У$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | Ж24320 Тетеріна С. М. Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 4/10.-С.45-49
|
2. | Ж69879 Кузьмик У. Г. Визначення вмісту біологічно активних речовин у розроблених композиціях прянощів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N 5 (ч. 2).-С.91-94
|
3. | Ж69879 Ющенко Н. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N 5 (ч. 1).-С.242-247
|
4. | Ж69879 Ющенко Н. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 4.-С.177-182
|
5. | РА435395 Кузьмик У. Г. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Кузьмик Ульяна Геннадіївна ; Нац. ун-т харч. технологій
|
6. | Ж69879 Кочубей-Литвиненко О. В. Перспективи використання ізоляту горохового протеїну у технології масляних паст [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 6.-С.153-159
|
7. | Ж29432 Ющенко Н. М. Використання прянощів як джерела антоціанів [] // Харчова промисловість, 2018,N № 23.-С.27-31
|
8. | Ж69879 Кочубей-Литвиненко О. В. Обгрунтування доцільності використання природних наповнювачів у технології масляних паст [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 5.-С.143-151
|
9. | Ж69879 Радзієвська І. Г. Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 1.-С.199-207
|
10. | Ж69879 Кузьмик У. Г. Дослідження показника активності води паст кисломолочних [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 6.-С.173-179
|
11. | Ж69879 Кузьмик У. Г. Обгрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів [] / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс [и др.] // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 5.-С.81-89
|
12. | Ж69879 Корольчук І. М. Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м'яких сирів з козиного молока [] / І. М. Корольчук, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Кузьмик // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 2.-С.187-196
|