Пошуковий запит: (<.>A=Лизова В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА372737 Лизова В. Ю.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2010/
|
2. | Ж14378 Єресько Г. О. Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас [] // Вісник аграрної науки, 2005,N № 9.-С.55-57
|
3. | Ж14378 Войцеховський Л. У. Вплив колагенази на якість шинкових виробів з яловичини [] // Вісник аграрної науки, 2007,N № 12.-С.64-67
|
4. | Ж14378 Єресько Г. О. Удосконалення технології виробництва ферментованих ковбас з використанням композиційних добавок [] // Вісник аграрної науки, 2007,N № 6.-С.66-69
|