Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Мазуренко О. М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Куцик П. О. 
Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі України - управлінський аспект / П. О. Куцик, О. М. Мазуренко // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2009. - № 647. - С. 99-102. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Розглянуто процес формування загальновиробничих витрат у структурних підрозділах кондитерського виробництва та запропоновано методи розподілу таких витрат під час підрахунку собівартості виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.7-862

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29409/А Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Мазуренко О. М. 
Бухгалтерський облік та аналіз загальновиробничих витрат: теорія, методика, організація : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / О. М. Мазуренко; Житомир. держ. технол. ун-т. - Житомир, 2010. - 21 c. - укp.

Досліджено проблему обліку й аналізу загальновиробничих витрат підприємств кондитерської галузі. Розглянуто економічну суть і класифікацію загальновиробничих витрат. Розкрито теоретичні основи бухгалтерського обліку й проведено аналіз загальновиробничих витрат. Вдосконалено існуючі підходи щодо організації та методики бухгалтерського обліку загальновиробничих витрат підприємств кондитерської галузі. Розроблено раціональну організацію та поглиблену методику аналізу загальновиробничих витрат, яка базується на економіко-математичному моделюванні, що підвищує ефективність управління витратами та собівартістю кондитерської продукції в цілому.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)230.675.17-148.6 + У053.9(4УКР)306.751.7-862

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА377381 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Герасименко Т. О. 
Аналіз господарської діяльності : навч. посіб. / Т. О. Герасименко, О. М. Мазуренко; Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 319 c. - Бібліогр.: с. 314-318 - укp.

Висвітлено теоретичні основи та методику аналізу господарської діяльності промислових підприємств. Охарактеризовано предмет, об'єкти, завдання і метод аналізу господарської діяльності та його організаційно-інформаційне забезпечення. Викладено методику аналізу основних бізнес-процесів промислових підприємств: виробництво продукції з дослідженням впливу на нього основних засобів, трудові і матеріальні ресурси; доходи від реалізації продукції та фінансові результати господарювання. Розкрито методику аналізу фінансового стану. Висвітлено основи аналізу інвестиційної діяльності підприємств.


Індекс рубрикатора НБУВ: У053.9(4УКР)301 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА783876 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Куцик П. О. 
Обліково-аналітична концепція управління загальновиробничими витратами підприємства : монографія / П. О. Куцик, О. М. Мазуренко; Львів. комерц. акад. - Львів : Растр-7, 2014. - 287 c. - Бібліогр.: с. 243-260 - укp.

Досліджено проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління загальновиробничими витратами підприємств кондитерської галузі. Удосконалено підходи до організації та методики бухгалтерського обліку загальновиробничих витрат підприємств. Запропоновано раціональну організацію та поглиблену методику аналізу загальновиробничих витрат. Розглянуто аспекти бюджетування, яке грунтується на економіко-математичному моделюванні, що підвищує ефективність управління витратами та собівартістю кондитерської продукції в цілому.


Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)230.675.17-148.6

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА790187 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського