Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Мазуренко О. М.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Куцик П. О. Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі України - управлінський аспект / П. О. Куцик, О. М. Мазуренко // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2009. - № 647. - С. 99-102. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розглянуто процес формування загальновиробничих витрат у структурних підрозділах кондитерського виробництва та запропоновано методи розподілу таких витрат під час підрахунку собівартості виробів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.7-862
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29409/А Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Мазуренко О. М. Бухгалтерський облік та аналіз загальновиробничих витрат: теорія, методика, організація : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / О. М. Мазуренко; Житомир. держ. технол. ун-т. - Житомир, 2010. - 21 c. - укp.Досліджено проблему обліку й аналізу загальновиробничих витрат підприємств кондитерської галузі. Розглянуто економічну суть і класифікацію загальновиробничих витрат. Розкрито теоретичні основи бухгалтерського обліку й проведено аналіз загальновиробничих витрат. Вдосконалено існуючі підходи щодо організації та методики бухгалтерського обліку загальновиробничих витрат підприємств кондитерської галузі. Розроблено раціональну організацію та поглиблену методику аналізу загальновиробничих витрат, яка базується на економіко-математичному моделюванні, що підвищує ефективність управління витратами та собівартістю кондитерської продукції в цілому. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)230.675.17-148.6 + У053.9(4УКР)306.751.7-862
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА377381 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Герасименко Т. О. Аналіз господарської діяльності : навч. посіб. / Т. О. Герасименко, О. М. Мазуренко; Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 319 c. - Бібліогр.: с. 314-318 - укp.Висвітлено теоретичні основи та методику аналізу господарської діяльності промислових підприємств. Охарактеризовано предмет, об'єкти, завдання і метод аналізу господарської діяльності та його організаційно-інформаційне забезпечення. Викладено методику аналізу основних бізнес-процесів промислових підприємств: виробництво продукції з дослідженням впливу на нього основних засобів, трудові і матеріальні ресурси; доходи від реалізації продукції та фінансові результати господарювання. Розкрито методику аналізу фінансового стану. Висвітлено основи аналізу інвестиційної діяльності підприємств. Індекс рубрикатора НБУВ: У053.9(4УКР)301 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА783876 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Куцик П. О. Обліково-аналітична концепція управління загальновиробничими витратами підприємства : монографія / П. О. Куцик, О. М. Мазуренко; Львів. комерц. акад. - Львів : Растр-7, 2014. - 287 c. - Бібліогр.: с. 243-260 - укp.Досліджено проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління загальновиробничими витратами підприємств кондитерської галузі. Удосконалено підходи до організації та методики бухгалтерського обліку загальновиробничих витрат підприємств. Запропоновано раціональну організацію та поглиблену методику аналізу загальновиробничих витрат. Розглянуто аспекти бюджетування, яке грунтується на економіко-математичному моделюванні, що підвищує ефективність управління витратами та собівартістю кондитерської продукції в цілому. Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)230.675.17-148.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА790187 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|