Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Медведєва А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА322986 Медведєва А. С.Південноукр. держ. пед. ун-т ім. К.Д.Ушинського. Підготовка майбутніх учителів до структурування навчальної інформації у дидактичному процесі загальноосвітньої школи (на матеріалі математики і фізики) [Текст] : Автореф. дис... канд. пед. наук : 13.00.04.- URL: /ard/2003/
2.РА309067 Медведєва А. О.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
3.РА395925 Медведєва А. О.М-во культури України. Маска у сценічному мистецтві артиста театру та естради [] : автореф. дис. ... канд. мистецтвознав. : 26.00.01 / Медведєва Алла Олександрівна ; Київ. нац. ун-т культури і мистец.
4.Ж68690 Чепурний М. М. Ефективність застосування бінарних циклів на базі газоперекачувальних станцій [] // Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2005,N № 1.-С.52-54
5.Ж68690 Чепурний М. М. Газопарові установки на базі промислових котелень [] // Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2005,N № 3.-С.39-42
6.Ж68690 Чепурний М. М. ГТУ-ТЕЦ з регенерацією теплоти відпрацьованих газів [] // Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2005,N № 5.-С.57-60
7.Ж69443 Медведєва А. О. Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2016,N Вип. 16, т. 1.-С.157-164
8.Ж70113 Медведєва А. Аналіз системи оцінювання діяльності наукових закладів в Україні [] / А. Медведєва // Наукові праці Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського, 2016,N Вип. 43.-С.270-284
9.Ж69605 Мірошніков В. Ю. Оцінювання напруженого стану циліндричних порожнин у просторі при заданому просторовому асиметричному навантаженні [] // Вопросы проектирования и производствава конструкций летательных аппаратов, 2017,N Вып. 3.-С.97-103
10.Ж25522 Медведєва А. Технологія безглютенових булочних виробів [] // Товари і ринки. Сер. Техн. науки, 2018,N № 4.-С.115-123
11.Ж61599 Медведєва А. О. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.200-206
12.ВС65977 Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т
13.ВА838419 Оздоровче харчування : навч. посіб. / [П. О. Карпенко та ін.] ; за ред. д-ра мед. наук, проф. П. О. Карпенка ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т
14.Ж25522 Антонюк І. Технологія шербетів з підвищеним вмістом йоду та селену [] // Товари і ринки, 2020,N № 1.-С.85-98
15.Ж61599 Медведєва А. О. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.200-206
16.Ж25522 Медведєва А. Технологія аглютенових пряників з борошна кунжутного [] / А. Медведєва, І. Антонюк, О. Грабовська // Товари і ринки, 2021,N № 2.-С.85-93
17.РА445998 Медведєва А. С. Бібліометричні дослідження в бібліотеках як інструментарій моніторингу наукової діяльності [Текст] : автореф. дис. ... канд. наук із соц. комунікацій : 27.00.03 / Медведєва Анжеліка Сергіївна ; НАН України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського
18.ВС68824 Бібліотеки у формуванні інформаційного ресурсу стратегічних комунікацій українського суспільства [Текст] : [монографія] / [В. М. Горовий та ін.] ; НАН України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського
19.В358957/2 Магістерські проєкти зі спеціальності "Аудіовізуальне мистецтво та виробництво" в Київському університеті культури. Т. 2 [Текст] / [О. В. Безручко та ін.]
20.Ж25522 Медведєва А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом [] / А. Медведєва, І. Антонюк // Товари і ринки, 2022,N № 4.-С.113-122
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського