Пошуковий запит: (<.>A=Мукоїд Р$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | Ж29432 Українець А. І. Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально-оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.73-75
|
2. | Ж29432 Мукоїд Р. М. Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса [Текст]: 8 // Харч. пром-сть.-С.14-16
|
3. | РА393865 Мукоїд Р. М. Удосконалення технології вівсяного солоду [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05
|
4. | Ж24320 Прибильський В. Л. Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 6/10.-С.33-36
|
5. | Ж69879 Кошова В. М. Характеристика різних сортів вівса [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. т.Т. 22,N № 2.-С.213-219
|
6. | Ж69879 Кошова В. М. Вплив температури води на тривалість замочування гречки [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 1.-С.216-221
|
7. | Ж29432 Булій Ю. В. Підвищення якості спирту етилового ректифікованого в процесі брагоректифікації [] / Ю. В. Булій, А. М. Куц, М. В. Бондар, Р. М. Мукоїд // Харч. пром-сть, 2020,N № 28.-С.17-24
|
8. | ВА860910 Сучасна траєкторія розвитку науково-технічного прогресу в Україні та світі [Текст] : колект. монографія / [Абрамов С. О. та ін. ; за заг. ред. Т. А. Ємельянової] ; Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т
|