Пошуковий запит: (<.>A=Ощипок І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | ВА668211 Кравців Р. Й.Львів. нац. акад. вет. медицини ім. С.З.Гжицького. Навчальний посібник з технології жирів і жирозамінників для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст]
|
2. | Ж29432 Ощипок І. М. Обгрунтування оптимальної траєкторії руху робочого органа маніпуляційної системи [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.147-149
|
3. | Ж29432 Ощипок І. М. Обгрунтування основних проектних параметрів маніпуляторів для харчових виробництв [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.94-97
|
4. | Ж29432 Ощипок І. М. Оптимізація параметрів маніпулятора з використанням розрахункової схеми, побудованої за заданими технологічними умовами [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.154-156
|
5. | РА358598 Ощипок І. М.Одес. нац. акад. харч. технологій. Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук.- URL: /ard/2008/
|
6. | Ж22799 Ощипок І. Ф. Іконопис як складова сакральної культури середніх віків [] // Вісник Державної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 2006,N № 4.-С.87-93
|
7. | Ж29432 Ощипок І. М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м'ясних блоків [] // Харчова промисловість, 2018,N № 23.-С.81-87
|
8. | ВА821300 Ощипок І. М. Харчові технології: доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні технології утримання : монографія / І. М. Ощипок ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т
|
9. | Ж69879 Ощипок І. М. Технологічні режими безпечної обробки м'ясної сировини під вакуумом [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 5.-С.123-129
|
10. | Ж29432 Ощипок І. М. Дослідження задачі тепломасопереносу в усталених процесах дозрівання і сушіння сирокопчених ковбаc [] / І. М. Ощипок // Харч. пром-сть, 2021,N № 29.-С.34-41
|
11. | ВС69323 Ощипок І. М. Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ
|
12. | Ж69879 Бужанська М. В. Фізико-хімічні властивості крохмалю та крохмалепродуктів як перевага їхнього використання в харчовій промисловості [] / М. В. Бужанська, І. М. Ощипок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 1.-С.145-153
|
13. | Ж69879 Ощипок І. М. Сучасні інноваційні підходи до розробки аналогів м'яса з нетрадиційних джерел білка [] / І. М. Ощипок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 3.-С.107-115
|
14. | ВА863863 Ощипок І. М. Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : монографія / І. М. Ощипок ; Центр. спілка спожив. товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т
|
15. | ВА864888 Ощипок І. М. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок
|
16. | ВА870325 Ощипок І. М. Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель [Текст] : навч. посіб. / Ощипок І. М., Заверуха О. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т
|