Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Пащенко Б$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.Ж61599 Литвиненко О. А. Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.139-145
2.Ж29432 Пащенко Б. С. Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.123-129
3.Ж29432 Литвиненко О. А. Диспергування емульсій у багатоступеневих кавітаційних апаратах [] // Харчова промисловість, 2018,N № 24.-С.92-98
4.Ж69879 Стадник І. Я. Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 6.-С.90-99
5.Ж29432 Пащенко Б. С. Комп'ютерне моделювання деформації керамічної мембрани в процесі ультрафільтрації харчових середовищ [] / Б. С. Пащенко, О. А. Литвиненко, Є. В. Штефан // Харч. пром-сть, 2019,N № 26.-С.80-88
6.РА445853 Пащенко Б. С. Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Пащенко Богдан Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій
7.Ж29432 Литвиненко О. А. Дослідження властивостей керамічних матеріалів для харчової промисловості [] / О. А. Литвиненко, Б. С. Пащенко, Є. В. Штефан // Харч. пром-сть, 2020,N № 28.-С.132-139
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського