Пошуковий запит: (<.>A=Пенчук Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. | РА351889 Пенчук Ю. М.Нац. ун-т харч. технологій. Розробка технології інтерферонів І типу з використанням конструкційно оформленої індукторної системи багаторазової дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
|
2. | Ж29432 Скроцька О. І. Виділення ацетоно-бутилових бактерій з різних природних джерел [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.49-52
|
3. | Ж29432 Карпов О. В. Параметри культивування клітин-продуцентів для одержання інтерферонів I типу [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.139-143
|
4. | ВА764097 Старовойтова С. О. Технологія пробіотиків [Текст] : підруч. для студ. ВНЗ, які навчаються за напрямом підготов. "Біотехнологія" / С. О. Старовойтова [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій
|
5. | Ж69879 Пенчук Ю. М. Обладнання для вирощування рослинних клітин глибинним способом [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 43.-С.22-25
|
6. | Ж69879 Скроцька О. І. Використання рекомбінантних мікроорганізмів для створення сучасних пробіотичних препаратів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 42.-С.41-46
|
7. | Ж69879 Лапська Ю. Ю. Підбір оптимального складу поживного середовища та умов культивування Aspergillus sp. 262 - продуцента ферментів целюлолітичного комплексу [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 50.-С.36-40
|
8. | Ж22412/а Карпов О. В. Індукція інтерферонів I типу в умовах in vitro за допомогою іммобілізованого комплексного інтерфероногену [] // Доповіді Національної академії наук України, 2003,N № 9.-С.178-181
|
9. | Ж21341/а Пенчук Ю. М. Пристрій для індукції біосинтезу інтерферону в суспензійних культурах клітин за допомогою іммобілізованого індуктора [] // Український біохімічний журнал, 2002. т.Т. 74,N № 4Б (Дод. 2).-С.192
|
10. | Ж69879 Пенчук Г. С. Сучасний стан продовольчої безпеки в Україні [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. т.Т. 22,N № 2.-С.38-45
|
11. | Ж69879 Пенчук Ю. М. Сапропелеві поклади Придніпровської зони Переяслав-Хмельницького району [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. т.Т. 22,N № 5.-С.33-39
|
12. | Ж69879 Харченко Є. В. Препарати фактора некрозу пухлин: характеристика, способи отримання та модифікації [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 6.-С.43-49
|
13. | Ж69879 Пирог Т. П. Інтенсифікація синтезу практично важливих мікробних метаболітів на суміші субстратів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 4.-С.41-56
|
14. | Ж69879 Кондрашевська К. Р. Розмаїття мікробних вторинних метаболітів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018. т.Т. 24,N № 5.-С.44-60
|
15. | Ж69879 Гайдук Ю. М. Одержання підсолоджувачів мікробним синтезом [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 4.-С.29-40
|
16. | Ж69879 Пирог Т. П. Нетрадиційні продуценти поверхнево-активних речовин [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 5.-С.15-30
|
17. | ВА848424 Пирог Т. П. Біохімічні основи мікробного синтезу [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, Ю. М. Пенчук ; Нац. ун-т харч. технологій
|
18. | Ж69879 Харченко Є. І. Отримання біогенних наночасток срібла з використанням дріжджів і перспективи їх застосування у протимікробній терапії [] / Є. І. Харченко, Ю. В. Лазюка, О. І. Скроцька, Ю. М. Пенчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 3.-С.32-42
|