Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>A=Применко В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.ВА598634 Канунніков Б. Т.Київ. міжнар. ун-т цив. авіації. Основи пожежної безпеки авіапідприємств [Текст] : Навч. посіб. для студ. вузів цив. авіації
2.Ж70861 Применко В. І. Взаємозв'язок потужності ефективної дози зі щільністю забруднення після аварії на атомному реакторі [Текст]: 1 // Вісн. Нац. авіац. ун-ту.-С.144-147
3.Ж70861 Применко В. І. Розрахунок доз опромінювання населення в зоні зараження після аварії на атомному реакторі Чорнобильської атомної електростанції [Текст]: 2 // Вісн. Нац. авіац. ун-ту.-С.11-113
4.ВА667723 Применко В. І.Нац. авіац. ун-т. Рятувальні та інші невідкладні роботи в осередках ураження [Текст] : Конспект лекцій
5.Ж70861 Применко В. І. Прогнозування наслідків радіаційного зараження у разі аварії на радіаційно небезпечних об'єктах [Текст]: 1 // Вісн. Нац. авіац. ун-ту.-С.10-13
6.Ж24320 Головко М. П. Дослідження конкурентопридатності соусів емульсійного типу, збагачених на селен [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 5/11.-С.42-48
7.ВА829856 Запорожец А. И. Безопасность человека, природные и техногенные проблемы ХХ века : учеб. пособие для студентов, которые обучаются по специальностям "Электроэнергетика, электротехника и электромеханика", "Теплоэнергетика" / [А. И. Запорожец и др. ; отв. ред. А. И. Полукаров] ; Нац. техн. ун-т "Киев. политехн. ин-т им. Игоря Сикорского" ; Co-funded by the Tempus programme of the European Union
8.Ж69879 Головко М. П. Дослідження показників якості страв і кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 5.-С.100-107
9.Ж69879 Применко В. Г. Технологія кетчупу, збагаченого селеном [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 5.-С.138-148
10.РА441365 Применко В. Г. Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Применко Владислав Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського