Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Прісс О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69944 Іванченко В. Й. Біоантиоксиданти для післязбирального обробітку плодів яблуні при довгостроковому зберіганні [Текст]: 6 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.33-34
2.РА309839 Прісс О. П.УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". Обгрунтування використання нових антиоксидантних препаратів для тривалого зберігання яблук [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03
3.Ж69944 Прісс О. П. Динаміка вмісту фенольних речовин у плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів [Текст]: 4 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.81-84
4.Ж25522 Прісс О. Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання [] // Товари і ринки, 2014,N № 1.-С.147-158
5.ВА782249 Прісс О. П. Технологічні властивості сировини [Текст] : навч. посіб. [для самост. роботи студентів] / О. П. Прісс [та ін.]
6.Ж24320 Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.14-18
7.Ж69944 Прісс О. П. Залежність урожайності та показників якості плодів томата від погодних умов [] // Вісник Полтавської державної аграрної академії, 2013,N № 1.-С.49-51
8.Ж24320 Прісс О. П. Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 4/10.-С.53-58
9.Ж24320 Прісс О. П. Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 5/11.-С.38-41
10.Ж25522 Прісс О. Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів [] // Товари і ринки, 2014,N № 2.-С.86-95
11.Ж69443 Прісс О. П. Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2015,N Вип. 15, т. 1.-С.73-80
12.Ж24320 Прісс О. П. Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 1/6.-С.38-43
13.Ж24320 Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 3/10.-С.19-25
14.Ж69879 Прісс О. П. Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 2.-С.183-188
15.Ж24320 Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачків [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 6/10.-С.47-53
16.Ж69879 Прісс О. П. Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 3.-С.221-227
17.Ж69443 Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2016,N Вип. 16, т. 1.-С.89-98
18.Ж69443 Прісс О. П. Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2017,N Вип. 17, т. 1.-С.140-149
19.Ж24320 Сердюк М. Є. Розвиток захворювань плодів мікробного походження при їх зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 3/11.-С.45-51
20.Ж69443 Прісс О. П. Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.299-305
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського