Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Севаторов М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Севаторов М. М. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / М. М. Севаторов; Донец. нац. ун-т екон. і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 c. - укp.Розглянуто питання виробництва печінкового паштету з використанням високого тиску. Шляхом експериментальних досліджень встановлено характер впливу високого тиску на мікробіологічні, хімічні та структурно-механічні показники печінкових паштетів. Експериментально встановлено, що обробка високим тиском не має впливу на хімічні показники готової продукції. Одержано рівняння для визначення концентрації мікроорганізмів у печінковому паштеті залежно від параметрів даного процесу. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.8
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА373386 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Сукманов В. О. Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання : монографія / В. О. Сукманов, С. А. Соколов, О. О. Декань, М. М. Севаторов, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 308 c. - укp.Проаналізовано технології стабілізації харчової продукції та напоїв. Увагу приділено питанням, що стосуються інтенсифікації процесів тепломасообміну на основі перехідних процесів. Розкрито сучасні погляди на фізику вакууму, особливості моделювання й інтенсифікації масообмінних процесів у двофазних газорідинних середовищах. Досліджено впливи фізичних полів на мікрофлору. Розкрито теоретичні й історичні передумови, загальні принципи застосування високого тиску у харчовій промисловості. Показано вплив високого тиску на хімічні реакції, що визначають якість харчових продуктів. Визначено переваги й обмеження застосування високого тиску. Теоретично обгрунтовано створення обладнання для комплексної обробки продуктів харчування високим тиском та ультразвуком. Увагу приділено розробці дослідницької установки для вивчення комплексного впливу тиску, температури й ультразвуку на продукти харчування. Наведено результати експериментальних досліджень показників продуктів, які були піддані комплексній обробці високим тиском та ультразвуком. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-909.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА765247 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|