Пошуковий запит: (<.>A=Селютіна Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | ВС44425 Дубініна А. А.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення [Текст] : підруч. для студ. ВНЗ
|
2. | РА314663 Селютіна Г. А.Харк. держ. акад. технології та організації харчування. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
|
3. | Ж24320 Дубініна А. А. Дослідження здатності коренеплодів редьки до накопичення нітратів і пестицидів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2013,N № 4/10.-С.27-30
|
4. | ВА786237 Дубініна А. А. Порівняльна характеристика звичайних та біофортифікованих сортів столового буряку та їх використання [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
5. | ВА796865 Сафонова О. М. Міжнародне технічне регулювання [Текст] : навч. посіб. / О. М. Сафонова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
6. | Ж69879 Хацкевич Ю. М. Застосування олій купажованих у виробництві майонезів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. т.Т. 22,N № 4.-С.214-221
|