Пошуковий запит: (<.>A=Серік М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | РА356490 Серік М. Л.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
|
2. | ВА736127 Черевко О. І.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія
|
3. | Ж69443 Головко М. П. Наукове обгрунтування розробки білково-мінерального комплексу для використання в технології м'ясних посічених виробів [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.256-262
|
4. | Ж69802 Бабков В. С. Методи візуалізації даних складної структури на основі деревоподібних карт [Текст]: Вип. 14 // .-С.162-169;Наук. пр. Донец. нац. техн. ун-ту. Сер. Інф-ка, кібернетика та обчисл. техніка
|
5. | Ж24320 Головко М. П. Вплив напівфабрикату білково-мінерального на структурно-механічні характеристики м'ясних виробів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2013,N № 6/11.-С.30-34
|
6. | В355317/2 Черевко О. І. Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Ч. 2:Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] / [О. І. Черевко та ін.] ; Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
7. | В355317/3 Черевко О. І. Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Ч. 3:Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням [Текст] / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
8. | Ж69879 Холобцева І. П. Вплив добавки білково-мінеральної на властивості клейковини борошна пшеничного [] / І. П. Холобцева, М. Л. Серік, О. В. Самохвалова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 2.-С.129-139
|