Пошуковий запит: (<.>A=Силка І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. | РА385578 Силка І. М.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06
|
2. | Ж29432 Фролова Н. Е. Спосіб імітованої дистиляції - раціональна основа фракційної перегонки ефірних олій [Текст]: 8 // Харч. пром-сть.-С.96-99
|
3. | Ж25189 Чепель Н. В. Дослідження способу концентрування оптично активних ізомерів з виділенням вузьких фракцій ефірних олій [Текст]: 3 // Наука та інновації.-С.57-63
|
4. | Ж61599 Силка І. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами - запорука високої харчової цінності основної страви [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.174-180
|
5. | Ж69879 Фролова Н. Е. Узагальнення практичних розробок ідентифікації компонентів джерел аромату [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 3.-С.161-171
|
6. | Ж69879 Фролова Н. Е. Актуальність і шляхи перероблення вітчизняної ефіроолійної сировини в харчові ароматизатори [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N 5 (ч. 2).-С.222-231
|
7. | Ж14572 Силка І. В. Теоретичні основи управління інтелектуальною власністю промислових підприємств [] // Бізнес Інформ, 2019,N № 7.-С.144-153
|
8. | ВА848972 Інструменти та методи управління знаннями в системі інноваційного розвитку організацій [Текст] : [монографія] / [Шипуліна Ю. С. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, доц. Шипуліної Ю. С.
|
9. | Ж14572 Черепанова В. О. Оптимізація управління інтелектуальною власністю за процесно-функціональним підходом [] / В. О. Черепанова, І. В. Силка // Бізнес Інформ, 2021,N № 9.-С.41-51
|
10. | Ж69879 Павлюченко О. С. Теоретичне і практичне обгрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення [] / О. С. Павлюченко, Л. Г. Дейниченко [и др.] // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 1.-С.134-144
|
11. | Ж69879 Погорельська А. С. Теоретичні аспекти доцільності створення безглютенових кексів, збагачених сиром кисломолочним, для закладів ресторанного господарства [] / А. С. Погорельська, О. С. Павлюченко [и др.] // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2023. т.Т. 29,N № 1.-С.151-162
|