Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Книжкові видання та компакт-диски (86)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА849665 "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі)(7; 2019; Львів).VII Міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі) "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", 05 грудня 2019 року [Текст] : [тези доп.] / [редкол.: П. О. Куцик та ін.] ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т, Ф-т товарознавства, упр. та сфери обслуговування
2.ВА824480 Лозова Т. М. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В.
3.ВА824663 Сирохман І. В. Сучасні досягнення харчової науки : навч. посіб. / Сирохман І. В., Гирка О. І., Калимон М. -М. В.
4.ВА827937 Бодак М. П. Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення : підручник / Бодак М. П., Сирохман І. В. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т
5.ВА809976 Лозова Т. М. Наукове обгрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : монографія / Лозова Т. М., Сирохман І. В. ; Цетр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т
6.Ж25522 Сирохман І. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів [] // Товари і ринки, 2017,N № 2:Техн. науки.-С.77-85
7.ВА823657 "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі)(5; 2017; Львів).Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : V Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанц. формі), 07 груд. 2017 р., Львів / Центр. спілка спожив. т-в України [та ін.] ; [редкол.: П. О. Куцик та ін.]
8.ВА808951 "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", міжнародна науково-практична конференція(4; 2016; Львів).Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : [матеріали] IV Міжнар. наук.-практ. конф. (у дистанц. формі), 24 листоп. 2016 р., Львів / Центр. спілка спожив. т-в України [та ін.] ; [відп. ред. П. О. Куцик]
9.ВА790247 Сирохман І. В. Управління якістю [Текст] : [навч. посіб.] / Сирохман І. В. [та ін.] ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад.
10.ВА797773 Сирохман І. В. Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів [Текст] : навч. посіб. / Сирохман І. В., Філь М. І., Калимон М.-М. В. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад.
11.ВА787796 Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р., Львів / Укоопспілка, Львів. комерц. акад., Товарознав.-комерц. ф-т, Каф. товарознавства продовол. товарів ; [редкол. : П. О. Куцик та ін.]
12.ВА787754 Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів [Текст] : [підручник] / І. В. Сирохман, О. Я. Родак, М. К. Турчиняк
13.ВС53873 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман
14.Ж69879 Сирохман І. В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів [Текст]: 37/38 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.7-11
15.Ж69879 Сирохман І. В. Тістечка, збагачені йодом [Текст]: 33 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.48-50
16.ВА732053 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі [Текст] : монографія
17.ВА732056 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія
18.ВА721251 Лозова Т. М.Львів. комерц. акад. Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія
19.Ж69879 Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.60-62
20.ВС46196 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського