Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Книжкові видання та компакт-диски (86)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Сирохман І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА592894 Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : Навч. посіб.
2.ВА602910 Рудавська Г. Б.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Товарознавство молочних та яєчних товарів [Текст] : Підруч.
3.ВС34287 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.
4.ВА616465 Завгородня В. М. Тара і упакування продовольчих товарів [Текст] : Навч. посіб. для студ. кооперат. вузів
5.ВС36970 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.
6.ВА650659 Завгородня В. М.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Товарознавство пакувальних матеріалів [Текст] : Навч. посіб.
7.ВА652145 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Товарознавство смакових товарів [Текст] : Підруч.
8.ВС43916 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Підруч. для студ. ВНЗ
9.ВС46196 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник
10.Ж69879 Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.60-62
11.Ж69879 Сирохман І. В. Дослідження можливостей поліпшення споживних властивостей тістечок [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.75-76
12.Ж69879 Сирохман І. В. Наукові спрямування у поліпшенні споживних властивостей та якості борошняних кондитерських виробів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.40-43
13.ВА721251 Лозова Т. М.Львів. комерц. акад. Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів [Текст] : монографія
14.ВА732053 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі [Текст] : монографія
15.ВА732056 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія
16.Ж69879 Сирохман І. В. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів [Текст]: 37/38 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.7-11
17.Ж69879 Сирохман І. В. Тістечка, збагачені йодом [Текст]: 33 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.48-50
18.ВС53873 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман
19.ВА787796 Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів [Текст] : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф., 23 груд. 2014 р., Львів / Укоопспілка, Львів. комерц. акад., Товарознав.-комерц. ф-т, Каф. товарознавства продовол. товарів ; [редкол. : П. О. Куцик та ін.]
20.ВА787754 Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів [Текст] : [підручник] / І. В. Сирохман, О. Я. Родак, М. К. Турчиняк
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського