Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Снежко О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Снежко О. В. К вопросу влияния обводнения толщи грунта на изменения устойчивости оползневых участков / О. В. Снежко, Э. Я. Кильвандер // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. - 2003. - № 5. - С. 23-25. - Библиогр.: 1 назв. - рус.Розглянуто вплив обводнювання масиву грунту на зміну стійкості окремих ділянок схилу. Відзначено неоднозначний вплив обводнювання, що необхідно враховувати в разі оцінки загальної стійкості зсувонебезпечних територій і призначення заходів, що змінюють рівень грунтових вод. Індекс рубрикатора НБУВ: Д823.124.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23889 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Кильвандер Э. Я. Опыт анализа устойчивости оползневого склона методом ИЗОНОД / Э. Я. Кильвандер, О. В. Снежко // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. - 2003. - № 2. - С. 85-88. - Библиогр.: 1 назв. - рус.Подано методику визначення напруженості зсувного тиску. Проаналізовано застосування методу ІЗОНЗТ у складних умовах зсуву "Золотий пляж" м. Ялти. Показано перевагу оцінки стійкості схилу по площі у порівнянні з методом оцінки за поздовжніми профілями. Індекс рубрикатора НБУВ: Д823.124.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23889 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Ломова Н. Н. Влияние меда, маточного молочка и пыльцы на биотехнологические процесы, происходящие в кисломолочных напитках / Н. Н. Ломова, О. О. Снежко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12. - С. 62-65. - Библиогр.: 15 назв. - рус.Приведен способ производства йогурта, который позволит усовершенствовать классический кисломолочный напиток за счет внесения натуральных биологически активных наполнителей. Этими наполнителями могут выступать продукты пчеловодства. А именно: мед, маточное молочко и пчелиная обножка. Они могут значительно повысить биологическую ценность традиционного йогурта, улучшить его органолептические свойства, помочь расширить ассортимент данного продукта. Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.17
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|