Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Улянич К. Ф.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Улянич К. Ф. Розвиток підприємницької діяльності в овочевих підприємствах : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / К. Ф. Улянич; Укр. НДІ продуктивності агропромисл. комплексу. - К., 2010. - 20 c. - укp.Обгрунтовано перспективи та напрями активізації інноваційної діяльності в овочівництві. Досліджено напрями підвищення ефективності овочівництва відкритого грунту на Черкащині. Розроблено концептуальну модель розвитку інноваційної діяльності в даних підприємствах. Запропоновано підходи щодо підвищення рівня ефективності овочівництва за рахунок впровадження енергозберігальних технологій та інноваційно-технологічних рішень. Проаналізовано стан виробництва продукції овочівництва в Україні та Черкащини та досліджено тенденції розвитку ринку овочів в Україні та Черкащині. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР-4ЧЕК)325.153.2-131.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА372854 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Романова Л. В. Розвиток підприємницької діяльності та стан інформаційного забезпечення овочевих підприємств : монографія / Л. В. Романова, К. Ф. Улянич. - Умань : Сочінський, 2013. - 201 c. - Бібліогр.: с. 164-186 - укp.Досліджено питання організації підприємницької діяльності, її форми та функції, правове забезпечення та умови існування підприємницьких структур. Надано оцінку виробничого потенціалу овочівництва. Розглянуто особливості формування інновацій як економічної необхідності, усвідомленої через потреби ринку овочевої продукції в регіоні. Оцінено рівень інформаційного забезпечення овочевих підприємств та напрями інтенсифікації виробництва. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.153.2-131.1 + У9(4УКР-4ЧЕК)325.153.2-131.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА770397 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|