Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Усатюк О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.Ж16833 Усатюк О. В. Определение ранга матрицы системы линейных однородных диофантовых уравнений при построении усеченного множества её решений [Текст]: 1-2 [спец. вып.] // Пробл. программирования.-С.563-568
2.Ж16833 Усатюк О. В. Реализация алгоритма преобразования неординарной сети Петри в ординарную [Текст]: 2-3 [спец. вып.] // Пробл. программирования.-С.81-88
3.Ж14024 Усатюк О. В. Реализация инкрементной версии алгоритма построения минимального множества решений системы линейных уравнений на множестве натуральных чисел [Текст]: 2 // Управляющие системы и машины.-С.26-34
4.Ж70430 Усатюк О. С. Еволюція архетипних образів вогню в повістях М. Гоголя (за концепцією Г. Башляра) [Текст]: Вип. 29 // Магістеріум. Літературознав. студії.-С.87-91
5.Ж25189 Чепель Н. В. Дослідження способу концентрування оптично активних ізомерів з виділенням вузьких фракцій ефірних олій [Текст]: 3 // Наука та інновації.-С.57-63
6.Ж69184/Філол.н. Усатюк О. З історії формування джерельної бази словників української ділової мови початку XX ст. [Текст] Т. 111 // Наук. зап. НаУКМА. Сер. Філол. науки.-С.56-60
7.Ж69879 Чепель Н. В. Дослідження способу препаративного виділення ароматичних компонентів з ефірної олії кропу [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 47.-С.117-122
8.Ж69879 Доценко В. Ф. Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства. Ч. I [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 51.-С.115-121
9.Ж24320 Фролова Н. Е. Нові можливості перероблення ефірних олій для ароматизації харчових продуктів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.24-29
10.Ж69879 Сластін В. В. Специфічна дія різних харчових жирних кислот на стан серцево-судинної системи [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 4.-С.7-16
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського