Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Фалендиш Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.Ж29432 Левченко Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів [Текст]: 6 // Харч. пром-сть.-С.17-19
2.Ж69879 Тесля О. Д. Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.72-74
3.Ж69879 Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.37-38
4.Ж69879 Белінська К. О. Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 4.-С.231-235
5.ВА823758 Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. чл.-кор. НААН України, д-ра техн. наук, проф. В. І. Дробот ; Нац. ун-т харч. технологій
6.Ж69879 Белінська К. О. Дослідження змін сухих молочних сумішей для дитячого харчування в процесі їх зберігання [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 4.-С.212-217
7.Ж69879 Белінська К. О. Дослідження впливу температури сушіння на органолептичні показники та хімічний склад молока [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 5.-С.113-122
8.Ж29432 Фалендиш Н. О. Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна [] / Н. О. Фалендиш, І. М. Зінченко, М. С. Блаженко // Харч. пром-сть, 2019,N № 25.-С.7-13
9.Ж69879 Белінська К. О. Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології [] / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 2.-С.170-180
10.Ж69879 Белінська К. О. Стан і перспективи наукових досліджень харчової сировини органічного походження [] / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 4.-С.165-178
11.Ж69879 Белінська К. О. Дослідження змін сухих молочно-борошняних каш для дитячого харчування в процесі їх зберігання [] / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 5.-С.108-113
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського