Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит: (<.>A=ЧАГАЙД$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.ВА657333 Чагайда І. М.Федерація профспілок України, Ін-т туризму. Екскурсознавство [Текст] : Навч. посіб.
2.Ж69879 Сімахіна Г. О. Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.68-71
3.Ж29432 Чагайда А. О. Очищення клеровок тростинного цукру-сирцю [Текст]: 7 // Харч. пром-сть.-С.9-11
4.Ж69879 Архіпова Г. І. Екологічне маркування продуктів дитячого харчування [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 45.-С.22-25
5.Ж69879 Чагайда А. О. Особливості термокомпресії вторинної пари [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 50.-С.97-102
6.Ж69879 Чагайда А. О. Інтенсифікація зброджування цукровмісних середовищ [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 51.-С.77-83
7.Ж69879 Коваль А. О. Енергетичні імпульси в середовищах бродильних апаратів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 4.-С.137-143
8.Ж69574 Піддубний В. А. Підвищення ефективності діяльності підприємств індустрії гостинності за рахунок організації міні-виробництв харчової продукції [] / В. А. Піддубний, Г. М. Тарасюк, А. О. Чагайда, С. В. Красножон // Формування ринк. відносин в Україні, 2020,N № 5.-С.75-82
9.Ж29432 Чагайда А. О. Термодинамічний аналіз рекуперативних систем [] / А. О. Чагайда, К. В. Васильківський // Харч. пром-сть, 2019,N № 25.-С.156-165
10.Ж29432 Васильківський К. В. Створення і підтримання енерго- і масообмінних процесів у газорідинних середовищах [] / К. В. Васильківський, І. Ф. Максименко [и др.] // Харч. пром-сть, 2020,N № 27.-С.95-104
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського