Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (7)Автореферати дисертацій (22)Книжкові видання та компакт-диски (305)Журнали та продовжувані видання (16)
Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ВИТАЛИ$<.>+<.>A=БОРИСОВИЧ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 351
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА587847 Беляев Михаил Иванович - человек, ученый, педагог... [Текст]
2.Ж28347 Черевко В. П. Десульфурация чугуна порошковой мелкокристаллической известью [Текст]: 4 // Металлург. и горноруд. пром-сть.-С.19-21
3.Ж69878 Саркісян Л. Забезпеченість роздрібною торговельною мережею м.Донецька [Текст]: Вип. 9, Т. 2 // Торгівля і ринок України.-С.294-300
4.Ж69629 Худолей О. Г. Маркетинговые исследования конкурентоспособности угля шахты им. Калинина [Текст]: Вып. 2 // Изв. Донец. горн. ин-та.-С.71-74
5.Ж16653 Черевко О. Нарис політичної біографії Маргарет Тетчер. (До 20-ліття приходу до влади у Великобританії уряду консерваторів) [Текст]: 3 // Людина і політика.-С.66-69
6.Ж16653 Черевко О. Нарис політичної біографії Маргарет Тетчер. (До 20-ліття приходу до влади у Великобританії уряду консерваторів).(Закінчення) [Текст]: 4 // Людина і політика.-С.64-69
7.ВА605812 Акад. наук нац. прогресса Украины. Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов [Текст] : Тез. докл. междунар. науч.-практ. конф., 28 февр.-1 марта 2001 г.
8.ВА605701 Павлюк Р. Ю.Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Укр. гос. ун-т пищевых технологий. Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст]
9.ВА595914 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Зб. наук. пр.
10.Ж27630 Трубайчук А. Ф. Особливості соціально-економічної політики британських консерваторів у 1979 - 1990 рр. [Текст]: 3 // Укр. іст. журн.-С.88-96
11.Ж27630 Трубайчук А. Ф. Особливості соціально-економічної політики британських консерваторів у 1979-1990 рр. [Текст]: 2 // Укр. іст. журн.-С.125-133
12.Ж26161 Черевко І. М. Про асимптотику інтегральних многовидів сингулярно збурених систем із запізненням [Текст] 51: 8 // Укр. мат. журн.-С.1105-1111
13.В342605 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 1 [Текст]
14.В342605 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 2 [Текст]
15.В343877 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч. 1 [Текст]
16.В343877 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч. 2 [Текст]
17.ВА603148 Черевко О. І.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб. для студ.
18.ВА604819 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування [Текст] : Зб. наук. пр.
19.Ж69636 Черевко І. М. Розв'язування крайової задачі для нелінійних диференціальних рівнянь нейтрального типу методом сплайн-функцій [Текст]: Вип. 3 // Крайові задачі для диференц. рівнянь.-С.156-165
20.Ж28099 Черевко Г. Розвиток сільських регіонів [Текст]: 12 // Економіка України.-С.88-89
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського