Пошуковий запит: (<.>A=ЧЕРЕВК$<.>+<.>A=ВИТАЛИ$<.>+<.>A=БОРИСОВИЧ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 351
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА587847 Беляев Михаил Иванович - человек, ученый, педагог... [Текст]
|
2. | Ж28347 Черевко В. П. Десульфурация чугуна порошковой мелкокристаллической известью [Текст]: 4 // Металлург. и горноруд. пром-сть.-С.19-21
|
3. | Ж69878 Саркісян Л. Забезпеченість роздрібною торговельною мережею м.Донецька [Текст]: Вип. 9, Т. 2 // Торгівля і ринок України.-С.294-300
|
4. | Ж69629 Худолей О. Г. Маркетинговые исследования конкурентоспособности угля шахты им. Калинина [Текст]: Вып. 2 // Изв. Донец. горн. ин-та.-С.71-74
|
5. | Ж16653 Черевко О. Нарис політичної біографії Маргарет Тетчер. (До 20-ліття приходу до влади у Великобританії уряду консерваторів) [Текст]: 3 // Людина і політика.-С.66-69
|
6. | Ж16653 Черевко О. Нарис політичної біографії Маргарет Тетчер. (До 20-ліття приходу до влади у Великобританії уряду консерваторів).(Закінчення) [Текст]: 4 // Людина і політика.-С.64-69
|
7. | ВА605812 Акад. наук нац. прогресса Украины. Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов [Текст] : Тез. докл. междунар. науч.-практ. конф., 28 февр.-1 марта 2001 г.
|
8. | ВА605701 Павлюк Р. Ю.Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Укр. гос. ун-т пищевых технологий. Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст]
|
9. | ВА595914 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Зб. наук. пр.
|
10. | Ж27630 Трубайчук А. Ф. Особливості соціально-економічної політики британських консерваторів у 1979 - 1990 рр. [Текст]: 3 // Укр. іст. журн.-С.88-96
|
11. | Ж27630 Трубайчук А. Ф. Особливості соціально-економічної політики британських консерваторів у 1979-1990 рр. [Текст]: 2 // Укр. іст. журн.-С.125-133
|
12. | Ж26161 Черевко І. М. Про асимптотику інтегральних многовидів сингулярно збурених систем із запізненням [Текст] 51: 8 // Укр. мат. журн.-С.1105-1111
|
13. | В342605 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 1 [Текст]
|
14. | В342605 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обгрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі. Ч. 2 [Текст]
|
15. | В343877 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч. 1 [Текст]
|
16. | В343877 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. Ч. 2 [Текст]
|
17. | ВА603148 Черевко О. І.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб. для студ.
|
18. | ВА604819 Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування [Текст] : Зб. наук. пр.
|
19. | Ж69636 Черевко І. М. Розв'язування крайової задачі для нелінійних диференціальних рівнянь нейтрального типу методом сплайн-функцій [Текст]: Вип. 3 // Крайові задачі для диференц. рівнянь.-С.156-165
|
20. | Ж28099 Черевко Г. Розвиток сільських регіонів [Текст]: 12 // Економіка України.-С.88-89
|
| |