Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Шаніна О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.Ж24320 Шаніна О. М. Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 5/11.-С.28-33
2.Ж61599 Шаніна О. М. Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.72-76
3.Ж61599 Шаніна О. М. Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.77-82
4.Ж61599 Гавриш Т. В. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.83-90
5.Ж61599 Шаніна О. М. Амінокислотний склад безглютенового парового хліба [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2018,N Вип. 194:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.100-105
6.Ж61599 Шаніна О. М. Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2018,N Вип. 194:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.113-118
7.Ж61599 Гавриш Т. В. Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2018,N Вип. 194:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.119-123
8.Ж61599 Шаніна О. М. Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.125-131
9.Ж61599 Шаніна О. М. Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.132-141
10.Ж61599 Шаніна О. М. Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хліба [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.141-148
11.Ж61599 Шаніна О. М. Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.125-131
12.Ж61599 Шаніна О. М. Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.132-141
13.Ж61599 Шаніна О. М. Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хліба [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.141-148
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського