Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>A=Штангеєва Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.ВА613730 Штангеєва Н. І.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Технологічний облік у цукровому виробництві [Текст] : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за спец. "Технологія цукр. речовин"
2.ВА651910 Лагода В. А.Нац. ун-т харч. технологій. Тлумачний словник з технології та обладнання бурякоцукрового виробництва [Текст] : Основні терміни
3.Ж69879 Штангеєва Н. І. Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.59-61
4.Ж29432 Грабовська О. В. Знебарвлення активним вугіллям сиропів із крохмалевмісної сировини [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.8-9
5.Ж69879 Кузнецова І. В. Дослідження способів очищення гідролізатів крохмалевмісної сировини [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.59-61
6.Ж69879 Майданець О. М. Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.62-64
7.Ж69879 Штангеєва Н. І. Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика "Нобак" на мікрофлору дифузійного соку [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.78-80
8.Ж69879 Грабовська О. В. Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.5-8
9.Ж29432 Кузнєцова І. В. Дослідження способів знебарвлення сиропів, отриманих із крохмалевмісної сировини [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.35-37
10.Ж69879 Молодницька О. М. Удосконалення очищення густих напівпродуктів цукрового виробництва з застосуванням вітчизняної целюлози [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 48.-С.113-119
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського