Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Штефан Є$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.Ж69879 Беседа С. Д. Математичне моделюваня поведінки нехарчової м'ясної сировини при транспортуванні по трубах [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.35-37
2.Ж16492 Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками [Текст]: 6 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".-С.82-85
3.Ж69879 Штефан Є. В. Розрахунок кінетики відокремлення фаз при пресуванні дисперсних матеріалів у шнекових пристроях [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.81-83
4.Ж29432 Штефан Є. В. Розроблення інформаційної технології проектування шнекових пресів [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.159-162
5.Ж69879 Штефан Є. В. Експериментальний метод дослідження реологічних властивостей органічних матеріалів - відходів зернової промисловості [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.106-108
6.Ж63290 Штефан Є. В. Інформаційна технологія визначення індивідуального ресурсу високотемпературних конструкцій енергомашинобудування [Текст] 2: вип. 49 // Пробл. тертя та зношування.-С.171-176
7.Ж69879 Штефан Є. В. Розрахунково-експериментальні дослідження процесу ко-екструзії тісто-фаршевого джгута [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.81-83
8.Ж69879 Теличкун В. І. Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.56-58
9.РА385091 Штефан Є. В.Нац. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування вибору раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів і обладнання харчових та фармацевтичних виробництв [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2011/
10.Ж28588 Башта Д. А. Пошкоджуваність роторних валів турбоагрегатів [] // Автоматизація виробничих процесів у машинобудуванні та приладобудуванні, 2011,N Вип. 45.-С.14-20
11.Ж24320 Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів механічного оброблення дисперсних органічних матеріалів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.55-61
12.Ж29432 Пащенко Б. С. Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.123-129
13.Ж29432 Пащенко Б. С. Комп'ютерне моделювання деформації керамічної мембрани в процесі ультрафільтрації харчових середовищ [] / Б. С. Пащенко, О. А. Литвиненко, Є. В. Штефан // Харч. пром-сть, 2019,N № 26.-С.80-88
14.Ж29432 Литвиненко О. А. Дослідження властивостей керамічних матеріалів для харчової промисловості [] / О. А. Литвиненко, Б. С. Пащенко, Є. В. Штефан // Харч. пром-сть, 2020,N № 28.-С.132-139
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського