Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)
Пошуковий запит: (<.>A=Ялпачик Ф$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж61599 Ялпачик Ф. Е. Изменение динамических параметров дробилок в процессе износа молотков [Текст] / Ф. Е. Ялпачик, В. А. Алексеенко, О. П. Волков: Вип. 4 // Вісн. Харк. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. Підвищ. надійності відновлюван. деталей машин.-С.57-60
2.ВА662685 Гвоздєв О. В. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва [Текст] : Навч. посіб.
3.ВА639839 Дацишин О. В. Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції [Текст] : Навч. посіб. для підгот. бакалаврів в аграр. вищ. навч. закл. II - IV рівнів акредитації з напряму "Механізація та електрифікація сіл. госп-ва" (спец. "Механізація сіл. госп-ва")
4.ВА695729 Гвоздєв О. В. Механізація переробної галузі агропромислового комплексу [Текст] : підручник
5.ВА714029 Дацишин О. В. Технологічне обладнання зернопереробних та олійних виробництв [Текст] : навч. посіб.
6.ВА719309 Ялпачик Ф. Ю.Тавр. держ. агротехнол. ун-т. Монтаж та пусконалагодження обладнання переробних підприємств [Текст] : навч. посіб.
7.Ж69443 Янаков В. П. Анализ интенсификации приготовления теста [Текст] 1: вип. 10 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.40-47
8.Ж69443 Гвоздєв О. В. Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.50-58
9.Ж69443 Ялпачик Ф. Ю. Визначення суттєвих факторів гравітаційної сепарації зерна методом Дельфи [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.38-44
10.Ж69443 Ялпачик Ф. Ю. Дослідження вдосконалення технології хлібопекарної продукції [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.92-97
11.Ж69443 Ялпачик Ф. Ю. Значення подрібнення у приготуванні корму для тварин [Текст] 3: вип. 10 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.43-47
12.Ж69443 Ялпачик Ф. Ю. Методика проведення експериментальних досліджень процесу розливу харчових рідин [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.317-321
13.Ж69443 Ялпачик Ф. Ю. Обгрунтування методу визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольдса [Текст] 3: вип. 10 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.209-214
14.Ж69443 Ялпачик Ф. Ю. Технологія виробництва плавленого сиру [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.65-70
15.В353558/2 Гвоздєв О. В. Технологія і механізація виробництва м'ясо-молочних продуктів. Кн. 2:Технологія і механізація переробки молока і виробництва молочних продуктів [Текст] / О. В. Гвоздєв, Ф. Ю. Ялпачик, Н. П. Загорко, Т. О. Шпиганович
16.Ж69443 Ялпачик Ф. Ю. Визначення технічної ефективності сучасних тістомісильних машин [Текст]: Вип. 12, т. 4 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.17-25
17.Ж69443 Ялпачик В. Ф. Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукции [Текст]: Вип. 13, т. 1 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.196-204
18.ВА772479 Машини і обладнання для переробки та зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. комплекс для підготов. спеціалістів освіт.-кваліфікац. рівнів "бакалавр" в аграр. ВНЗ III - IV рівнів акредитації з напрямку: 6.100202 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" за вимогами кредит-модул. системи / І. М. Бендера [та ін.] ; [за ред. І. М. Бендери та О. Я. Стрельчука] ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т
19.Ж69443 Ялпачик В. Ф. Нові методи контролю якості плодів при зберіганні холодом [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2013,N Вип. 13, т. 7.-С.3-10
20.Ж69443 Змєєва І. М. Вплив коефіцієнтів місцевих опорів розливної системи на продуктивність дозуючого пристрою [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2013,N Вип. 13, т. 7.-С.21-27
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського