Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Книжкові видання та компакт-диски (31)Журнали та продовжувані видання (8)
Пошуковий запит: (<.>A=FRANKE$<.>+<.>A=JANA$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.Ж29409/А Janas L. Identification of the noise sources in a steel railway bridge [Текст]: 600 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Теорія і практика буд-ва.-С.372-379
2.Ж16425 Janardan Kundu Calculation of electron mobility and effect of dislocation scattering in GaN [] // Semiconductor Physics, Quantum Electronics and Optoelectronics, 2007. т.Т. 10,N № 1.-С.1-3
3.Ж23291 Janas K. Economic and social issues in the second term of Barack Obama [] // Актуальні проблеми економіки, 2015,N № 10.-С.78-83
4.Ж23291 Janas K. Brazil elections and socioeconomic issues in Brazil election campaign 2014 [] // Актуальні проблеми економіки, 2015,N № 11.-С.313-318
5.Ж23291 Janas K. Financing under emergency cases in Slovak Republic [] // Актуальні проблеми економіки, 2015,N № 8.-С.288-292
6.Ж14165 Bhakta J. N. Current status of arsenic contamination in drinking water and treatment practice in some rural areas of West Bengal, India [] // Химия и технология воды, 2016. т.Т. 38,N № 6.-С.657-668
7.Ж100357 Samanta P. K. Synthesis and optical absorption properties of copper oxide nanoparticles for applications in transparent surface coatings and solar cells [] // Журнал нано- та електронної фізики, 2017. т.Т. 9,N № 6.-С.06028-1-06028-2
8.Ж43715 Lange I. Technology and factors influencing Greek-style yogurt (a review) [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.7-35
9.Ж43715 Lange I. Technology and factors influencing Greek-style yogurt (a review) [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.7-35
10.Ж43715 Lange I. Quality of Canadian commercial plain non-fat Greek-style yogurts produced only from natural dairy ingredients [] / I. Lange, S. Mleko [et al.] // Ukr. Food J, 2020. т.Т. 9,N № 4.-С.757-768
11.Ж43925 Janavicius A. J. Modelling of nonlinear thermodiffusion for a spherically symmetric case [] / A. J. Janavicius, S. Turskiene // East Europ. J. of Physics, 2021,N № 1.-С.13-19
12.Ж43974 Janane Allah M. TSDT theory for free vibration of functionally graded plates with various material properties [] / M. Janane Allah, Y. Belaasilia, A. Timesli, A. El Haouzi // Math. Modeling and Computing, 2021. т.Т. 8,N № 4.-С.691-704
13.Ж24320 Kobeyeva Z. Analyzing the kinetics in the filtration drying of crushed cotton stalks [] / Z. Kobeyeva, A. Khussanov [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2022,N № 1/8.-С.55-66
14.Ж24320 Syarifah R. D. Comparison of thorium nitride and uranium nitride fuel on small modular pressurized water reactor in neutronic analysis using SRAC code [] / R. D. Syarifah, M. H. Aula [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2022,N № 2/8.-С.21-28
15.Ж23986 Janardhan G. Single phase transformerless inverter for grid connected photovoltaic system with reduced leakage current [] / G. Janardhan, N. N. V. Surendra Babu, G. N. Srinivas // Електротехніка і електромеханіка, 2022,N № 5.-С.36-40
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського