Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=Fang Wang$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.Ж43715 Fang Wang Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 4.-С.687-698
2.Ж43715 Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.120-135
3.Ж43715 Fang Wang Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 4.-С.687-698
4.Ж43715 Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.120-135
5.Ж43715 Fang Wang Improving the quality of soybean by-products by physical methods during its use in bakery technology. Review [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 3.-С.513-544
6.Ж43715 Fang Wang Effect of the addition of soybean dregs treated by ultrafine grinding and microwave technology on the quality of crispy biscuits [] / Fang Wang, V. Sukmanov, Jie Zeng // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 4.-С.678-690
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського