Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Fang Wang$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | Ж43715 Fang Wang Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 4.-С.687-698
| 2. | Ж43715 Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.120-135
| 3. | Ж43715 Fang Wang Effect of ultrafine grinding on functional properties of soybean by-products [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 4.-С.687-698
| 4. | Ж43715 Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.120-135
| 5. | Ж43715 Fang Wang Improving the quality of soybean by-products by physical methods during its use in bakery technology. Review [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 3.-С.513-544
| 6. | Ж43715 Fang Wang Effect of the addition of soybean dregs treated by ultrafine grinding and microwave technology on the quality of crispy biscuits [] / Fang Wang, V. Sukmanov, Jie Zeng // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 4.-С.678-690
|
|
|