![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Gorodyska O$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. | Ж24320 Gorodyska O. Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 6/11.-С.36-43
| 2. | Ж43715 Gubsky S. Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology [] // Ukrainian Food Journal, 2018. т.Т. 7,N № 4.-С.627-639
|
|
|