Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Gorodyska O$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Gubsky S. Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology = Оптимізація параметрів екстракції поліфенольних антиоксидантів з обезжиреного порошку виноградних кісточок методом відгуку поверхні / S. Gubsky, M. Labazov, O. Samokhvalova, N. Grevtseva, O. Gorodyska // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4. - С. 627-639. - Бібліогр.: 25 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.094 + Л987-37
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Gorodyska O. Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubsky, T. Gavrish, S. Denisenko, A. Grigorenko // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11. - С. 36-43. - Бібліогр.: 31 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.26 + Л86-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|