![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=HAMMERSCHMIDT$<.>+<.>A=VANESSA$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Jessica Iwasenko Giacomozzi Technological properties of potato starch treated by Heat-Moisture Treatment with addition of organic acids = Технологічні властивості картопляного крохмалю після гідротермічного оброблення з додаванням органічних кислот / Jessica Iwasenko Giacomozzi, Barbara Ruivo Valio Barretti, Vanessa Soltes de Almeida, Camila Delinski Bet, Marco Aurelio da Silva Carvalho Filho, Luiz Gustavo Lacerda, Ivo Mottin Demiate, Egon Schnitzler // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1. - С. 90-99. - Бібліогр.: 98 назв. - англ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|