Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=JABLONSKA$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | Ж43715 Gustaw W. Application of plant-based natural additives to improve the bioactive properties of organic artisanal cheeses [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.60-73
| 2. | Ж43715 Gustaw W. Application of plant-based natural additives to improve the bioactive properties of organic artisanal cheeses [] // Ukrainian Food Journal, 2020. т.Т. 9,N № 1.-С.60-73
| 3. | Ж43715 Stanikowski P. Influence of sous-vide thermal treatment, boiling, and steaming on the colour, texture and content of bioactive compounds in root vegetables [] / P. Stanikowski, M. Michalak-Majewska [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 1.-С.77-89
|
|
|