Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>A=Polumbryk M$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.Ж43715 Ukrainets A. Effect of collagen based protein isolate "Belkozine" on biological value of boiled sausages [] // Ukrainian Food Journal, 2016. т.Т. 5,N № 4.-С.724-731
2.Ж43715 Polumbryk M. Determination of structure and morphology of the cyclodextrins-iodine complexes [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 1.-С.117-124
3.Ж24320 Bozhko N. Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 4/11.-С.4-9
4.Ж24320 Kotliar Ye. Development of a technology of vitaminized blended vegetable oils and their identification by the fatty acid and vitamin contents [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 3/11.-С.32-43
5.Ж24320 Bozhko N. Development of meat-containing minced semi-finished products based on the locally produced raw materials [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 4/11.-С.49-54
6.Ж43715 Polumbryk M. Surface morphology of soybean, pea, whey protein isolates, and their dried gels [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 1.-С.70-79
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського